OVER MIJ

 
VOOR WIE?

Sanne keulers

Twintigers en Dertigers Coach

Opgeleid tot Master Coach aan het Europees Instituut (de Baak)

Aangesloten bij de NOBCO

 

 

Er wordt weleens gezegd dat mensen die coach of psycholoog zijn, dit zijn geworden vanwege hun eigen sorres in het leven. Dit gaat zeker voor mij op.

 

In mijn jonge jaren was ik een verlegen meisje dat zichzelf behoorlijk wegcijferde. Ik kon goed luisteren en ik kon haarfijn aanvoelen wat anderen wilden. Maar wat wilde ik eigenlijk zelf?

 

Toen ik begin twintig was had ik het gevoel dat de wereld aan mijn voeten lag. Ontelbare mogelijkheden waren er. Alles was mogelijk en je moet er alles uithalen wat er in zit.  Ik hopte van job naar job, reisde de wereld rond en ruilde de horeca in voor de media en de media  voor het toerisme. Maar ik miste nog steeds een doel in mijn leven. Het geen doel hebben zorgde voor onrust en vluchtgedrag.
 

Toen kwam ik op één van mijn reizen een coach tegen. Het was een bijzondere vrouw waar ik me meteen op mijn gemak bij voelde. In een aantal sessies begeleidde ze mij in het helder krijgen van waar ik goed in ben, waar ik energie van krijg en het vinden van een functie waarin deze twee dingen samen komen. Het ging over talenten die voor mij zo vanzelfsprekend waren dat ik ze zelf niet meer zag. Zij zag ze wel.
 

Dit coachtraject had me de kennis en moed gegeven de juiste stappen te gaan zetten. Het had me ook de beren op de weg laten zien. Maar bovenal gaf het me vertrouwen  in mezelf, mijn kwaliteiten en mijn uiteindelijke doel. 

 

Ik besloot daarop mensen te gaan coachen die met soortgelijke vragen rondlopen. Uit eigen ervaring weet ik dat je met coaching ruimte en vertrouwen creëert waardoor je je eigen keuzes kunt maken en je eigen koers kan bepalen. Ik geloof dat coaching kan zorgen dat je je minder geremd voelt om te zijn wie je wilt zijn. En dat wanneer je je durft te onderscheiden van de rest, jouw unieke kwaliteiten een krachtige bron vormen voor jezelf en voor je omgeving. Ik geloof dat je door coaching meer vrijheid en verbinding zult ervaren. En daar wil ik graag bij helpen.

Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op >>

Follow me

© 2015 Sanne Keulers

 

Bel:

T: +31-633038891  

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White LinkedIn Icon