COACHING

 
Waarom Keulers Coaching?
* Flexibele trajecten
* Een op maat gemaakt traject
* Snel antwoord 
* Veel persoonlijke aandacht
* Meer zelfvertrouwen
* Minder onrust
* In korte tijd

VOOR WIE?

Voor jou als je last hebt van onzekerheid, faalangst, stress, bindingsangst, perfectionisme en/of moeite hebben met het maken van keuzes en het vinden van balans. 

Is één van onderstaande stellingen van jou van toepassingen?

 

 • Ik weet niet waar ik goed in ben en/of wat ik leuk vind.

 • Ik vermijd lastige situaties.

 • Ik durf geen "nee" te zeggen.

 • Ik wil alles perfect doen.

 • Ik vergelijk mezelf vaak met anderen.

 • Ik kan moeilijk keuzes maken.

 • Ik voel me vaak ongemakkelijk, gestrest of angstig.

 • Ik ben bang om afgewezen te worden. 

 • Ik kan moeilijk ontspannen.

 • Ik weet niet welke kant ik op wil.

 • Ik kan me moeilijk binden.

 • Ik wil beter leren samenwerken.
   

Twijfel je of een coachtraject waardevol voor jou zal zijn, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

HOE WERKT
HET?

Stap 1. Het kennismakingsgesprek

Voordat je kiest voor een traject kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. We maken samen concreet wat het doel is waar jij naartoe wil werken. Wanneer je een goed gevoel hebt bij dit eerste gesprek en je voor het gehele coachtraject wilt gaan zullen we het coachplan opzetten. 

Stap 2. Het Coachplan

 

Het coachplan is een plan om jouw doel te bereiken. Na het eerste gesprek zullen we samen jouw coachplan creëren.

 

Stap 3. Het coachtraject

 

Een traject bestaat uit gesprekken van elk ongeveer 1 uur. De invulling van het traject is altijd in overleg met jou.

 

Vaak leven we in gedragspatronen, manieren die wij onszelf hebben aangeleerd die ooit iets voor ons opleverden. Het kan zijn dat juist deze patronen ons nu belemmeren in wat we werkelijk willen. Zicht krijgen op deze belemmeringen is de eerste stap naar het behalen van jouw doel. We zullen daarvoor terug gaan naar het verleden en kijken naar wat je toen geleerd hebt. We gaan kijken naar welke mogelijkheden je nog meer hebt en hoe je nieuwe keuzes kunt maken.

 

Tussen de gesprekken door krijg je huiswerkopdrachten mee. Voor het vergroten van je zelfvertrouwen is het belangrijk dat je goed en vooral met nieuwsgierigheid, respect en zachtheid leert kijken naar je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Daarnaast is het trainen van een andere kijk belangrijk, zodat de de verandering beklijft. 

 

 

INVESTERING

Het kennismakingsgesprek is altijd GRATIS. We kijken in dit gesprek of er een klik is en of mijn manier van werken bij je past.

Per sessie reken ik:

Particulier tarief (wanneer je het zelf moet betalen)

85 euro (exclusief 21% BTW)
Zakelijk t
arief (via organisatie)

120 euro (exclusief 21% BTW)

Prijzen zijn inclusief:

- Voorbereidingsuren

- Sessie van 5 kwartier

- E-mailcontact tijdens traject
- Gebruik van coachruimte (niet bij Skype sessies)

- Onlineruimte (alleen bij Skype sessies)
- Verslaglegging

Prijzen zijn exclusief:

- Eventuele reiskosten

REVIEWS

Sanne Keulers is een professionele, maar vooral warme en vriendelijke coach met veel persoonlijke aandacht voor haar cliënt. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je probleem en ze bedenkt samen met je de weg naar succes. Je bent te allen tijde zelf betrokken bij de verloop van je proces waardoor je uiteindelijk kan zeggen: 'dit heb ik zelf gedaan!' Sanne heeft mij heel goed op weg geholpen en ik kan iedereen aanraden als je een keer vastzit, een bezoek te brengen aan Keulers Coaching.

 

Vera 26 jaar

Sanne Keulers heeft mij enorm geholpen met mijn faalangst. Sanne is een hele vriendelijke professionele coach, die alle tijd neemt om naar je te luisteren. Ze brengt in kaart waar het probleem ligt en samen hebben we gezocht naar een passende oplossing. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat ik mijn tentamens met meer zelfvertrouwen heb kunnen uitvoeren. Sanne heel erg bedankt! Ik kan Keulers Coaching zeker aanraden aan iedereen die een zetje nodig heeft.

Lisette 22 jaar

Sanne is een betrokken, professionele coach. Ik heb veel gehad aan Sanne’s begeleiding en coaching tijdens mijn werk als reisleidster. Zij kan aandachtig luisteren en goed mee denken over hoe problemen aangepakt kunnen worden. Sanne helpt je om zelf de situatie goed in kaart te brengen en naar verschillende oplossingen te zoeken. Ik kan Sanne van harte aanbevelen voor life- en loopbaanbegeleiding. 

Anna 

Sanne creëert een sfeer waar veel ruimte voor jezelf is en helpt je deze ruimte te gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Ongedwongen en ontspannen, maar toch doelgericht en effectief. In 3 maanden heb ik meer over mijzelf geleerd dan de 30 jaar hiervoor. Ik heb het gevoel dat ik daar de rest van mijn leven profijt van heb en kijk dan ook met veel plezier terug op het traject met Sanne. Dankjewel!

Erik

VERGOEDING

Is vergoeding mogelijk?

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekering. Wel zijn er andere vergoedingsmogelijkheden.

Belastingaftrek scholingskosten

De kosten van het coachtraject kun je (inclusief BTW) aftrekken van de belasting, door het op te voeren als scholingskosten. Er is een drempel van 250 Euro en vereist is wel dat de coaching bijdraagt aan je loopbaan. Kijk op de website van de belastingdienst voor de actuele bedragen en bereken je eigen voordeel (deze hangt tevens af van je belastingschaal).

Ontwikkelbudget van werkgever

 

Elke werkgever heeft een ontwikkelbudget, waar je als werknemer aanspraak op kunt maken. Overleg met je werkgever dat je je graag wilt ontwikkelen en vraag je werkgever om te investeren in het coachtraject. Veel werkgevers bieden hun werknemers de kans om te groeien. 

Sanne is een fijne en professionele coach om mee samen te werken, die mij echt in mijn kracht heeft weten te zetten. Toen ik bij Sanne aanklopte, vervulde ik nog een functie als systeembeheerder. Samen met haar wilde ik middels een loopbaantraject een carrière-switch voorbereiden. Toen mijn droombaan en werkplek in kaart was gebracht, heeft ze mij op een fijne manier gecoacht om mijn doel te bereiken. Het doel wat op voorhand onbereikbaar leek, werd in de werkelijkheid alsnog bereikbaar. Uiteindelijk mijn baan opgezegd, gesolliciteerd en getekend bij mijn volgende werkgever. In een tweede coachtraject hebben we aandacht besteed aan mijn softskills. Op de gewenste gebieden heb ik mijzelf ook verder kunnen ontwikkelen. Als ik ooit in de toekomst nog behoefte mocht hebben aan een coachtraject, zou ik zo weer bij haar aankloppen.

 

Dwayne 36 jaar

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op >>

Follow me

© 2015 Sanne Keulers

 

Bel:

T: +31-633038891  

 • Instagram - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • White LinkedIn Icon