BEDRIJVEN

 

Voor bedrijven bied ik coaching en training aan op persoonlijke-, sociale- en communicatieve vaardigheden. Coaching is een vorm van 1-op-1 begeleiding, waarbij we kijken hoe de werknemer het beste uit zichzelf kan halen. In trainingen of workshops werken we in (kleine) groepen aan een thema of vaardigheid. Workshops en trainingen worden op maat aangeboden, zodat de training aansluit bij de praktijk van de werknemers. We gaan praktisch aan de slag, zodat de training inspirerend en energiek is. De deelnemers worden handvatten aangereikt om het geleerde daadwerkelijk in praktijk te kunnen brengen.

 

COACHING
TRAININGEN

Heb jij werknemers die onvoldoende assertief zijn?

Onzeker zijn?

Te weinig initiatief nemen?

Niet voor publiek durven te spreken?

Slecht kunnen onderhandelen?

Moeite hebben met zichtbaar zijn of voor zichzelf op komen?

Of de sociale vaardigheden ontberen die nodig zijn voor de functie?

Werknemers zijn van grote invloed op de bedrijfsresultaten. Werknemers die lekker in hun vel zitten denken mee met de organisatie, halen energie uit hun werk en vinden het belangrijk goed samen te werken. Ze zorgen goed voor zichzelf zodat ze fysiek en mentaal gezond blijven.

Bied jouw werknemers de kans om goed te functioneren. 

Coaching en training kan hen daarbij helpen.

 

Voor meer informatie, neem dan contact met me op >>
REVIEWS

Sanne Keulers is een professionele, maar vooral warme en vriendelijke coach met veel persoonlijke aandacht voor haar cliënt. Ze neemt de tijd om te luisteren naar je probleem en ze bedenkt samen met je de weg naar succes. Je bent te allen tijde zelf betrokken bij de verloop van je proces waardoor je uiteindelijk kan zeggen: 'dit heb ik zelf gedaan!' Sanne heeft mij heel goed op weg geholpen en ik kan iedereen aanraden als je een keer vastzit, een bezoek te brengen aan Keulers Coaching.

 

Vera 26 jaar

Follow me

© 2015 Sanne Keulers

 

Bel:

T: +31-633038891  

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • White LinkedIn Icon